ORA Warszawa

na stanowisko

MŁODSZY PRAWNIK/PRAWNICZKA

Kim jesteśmy?

Kancelaria Rudnicki Partners zajmuje się obsługą prawną i podatkową podmiotów gospodarczych z branży nieruchomości, energetycznej, telekomunikacyjnej, budowalnej. Wspieramy naszych klientów w bezpiecznym zarządzaniu, realizacji projektów strategicznych i inwestycyjnych.  Opracowujemy długofalowe strategie procesowe oraz reprezentujemy przedsiębiorców na każdym etapie w sporach i postępowaniach sądowych. Pomagamy kadrom zarządzającym spółek oraz wspieramy codzienną pracę działów prawnych.

Jesteśmy zespołem młodych, kreatywnych prawników. Cenimy sobie dobre relacje i pracę zespołową. Wierzymy, że działając wspólnie łatwiej możemy osiągać wyznaczone cele.

Kogo szukamy?

Poszukujemy młodszego prawnika do działu procesowego (litigation), w związku z tym:

• jeśli jesteś w trakcie aplikacji adwokackiej lub radcowskiej,
  • interesuje cię prowadzenie złożonych postępowań z zakresu prawa budowlanego, sporów korporacyjnych, sporów pracowniczych, roszczeń odszkodowawczych,
  • swobodnie poruszasz się w zagadnieniach w zakresu prawa cywilnego, procedury cywilnej, prawa gospodarczego i handlowego,
  • znasz dobrze język angielski,
  • jesteś kreatywny, lubisz poszukiwanie niestandardowych rozwiązań oraz nie boisz się występowania na sali sądowej,
  • jesteś komunikatywny i lubisz pracę zespołową,

dołącz do Rudnicki Partners i zbuduj swoją karierę!

Co oferujemy?

Naszym pracownikom oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności,
  • możliwość obsługi renomowanych podmiotów gospodarczych, w tym spółek notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.,
  • udział w ciekawych, złożonych i niestandardowych projektach,
  • pracę w zgranym i doświadczonym zespole,
  • lokalizację biura w centrum Warszawy z dobrym dojazdem (Metro Świętokrzyska),
  • możliwość pracy w systemie hybrydowym biuro/dom,
  • nieograniczony dostęp do słodyczy.

Poznaj nas i prześlij swoje CV na adres mailowy: kancelaria@rudnickipartners.pl

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Kancelarię RUDNICKI PARTNERS Sebastian Rudnicki Kancelaria Radcy Prawnego z siedzibą w Warszawie. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.”

Post wygasa: 26.07.2024